מרק כרוב ירוק (קלדו ורדה)
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

בשל פשטותו וקלילותו, אוכלים אותו בתחילת ארוחה עיקרית או בארוחת ערב מאוחרת. לטעימה אותנטית, הקלדו ורדה מוגש תמיד בקערות חרס, בליווי לחם תירס, שיפון או לחם אבינטס (broa de Avintes) ומוסיפים למרק פרוסות של נקניק סלפיקאו (salpicão) או צ'וריסו מתובל בפפריקה, אך עדיף סלפיקאו, שהופך אותו לטעים עוד יותר. לפי המתכון המקורי, הוא צריך תמיד להיות מלווה ביין ירוק אדום טוב, שגם הוא מוגש בקערות חרס, שהוא סוג של יין שמתאים מאוד למאכל גסטרונומי מיוחד זה.

